Wednesday, 21 November 2007

mencuri masa...heheh

Salam semua...
skrg ni tgh kelas multimedia tp still ramai yg xdatang lagi..so, boleh la surfing dulu..kena pandai carik peluang..dah la wireless kat hostel tgh problem..
student lain yg dh datang sibuk duk testing yg belajar last week..tp A'a..malas lah..huahuahua..jahat nyer..bila la nk rajin...
sebut perkataan rajin ni..teringat plak..td bru lepas briefing paediatrik..next week kitrg akan start posting paed..berdebar sgt..dr apa yg dgr td..kena rajin n berdisiplin jer..buku jgn xbaca..kena baca.senang tp susah nk bentuk dlm beberapa hari ni..lg2 kalo dah jadi tabiat kan..
so, nk pesan pada kekawan group..kalo la ada yg baca blog ni..tolong lah kwn2 semasa posting ni..jgn jd selfsh..jgn asyik nk kejar signature procedure jer..kalo ada apa2 yg best..ajak kwn2 share tgk...limit sgt masa 6 minggu ni untuk penuhkan buku log yg tebal tu..kita share, kita pun akan dpt saham sama..betul tak..
Pagi2 lak..jgn lupa tolong kejutkan kawan untuk ward round..xnk lah ada yg signature bawah garisan merah...
Hmmm...apa lagi yer...??? nk citer pasal posting neuroscience yg best tu tp xsempat kot..coz kalo bercerita sure melalut jer n dlm dunia sendiri..so, next time lah...esok exam neuroscience..GOOD LUCK A'a and semua member group...
k ah..dh mls nk taip dah..malas lagi..apa la yg rajin kan..hehhe..penat jari..sekian dulu kali ni..next time tulis lagi..pasal neuroscience plak...adioss....

2 comments:

naimy2k2000 said...

erk yg garisan merah tu sbenarnye dr. wan pauzi saje je nk takut2 kan
sbenarnye xde pon huhu

A'a said...

betul2...aku anggap jer ada..so, barulah aku rajin bangun pagi..rajin ada awal kat wad...motivate aku la skit2..