Monday, 19 October 2009

Open House di 2240-B

penat...
kenyang..
puas hati..
thank you..

thank you kepada yg datang open house rumah kami kat kuarters 2240-B..
and benda best pada hari ni ialah dapat compliment from specialist pasal spageti yg 1st time aA masak betul2..
sebelum ni tgk jer n xpenah tahu cara nk masak spageti..sekali pg td buat.alhamdulillah menjadi..

can u imagine betapa hepinya hari ni..hik hik hik..
thank you thank you..
semoga next time bila buat spageti boleh dpt rasa yg sama gak..amin..

Sunday, 11 October 2009

Bebiri 2

video

Tuesday, 6 October 2009

bebiri

video

Sunday, 4 October 2009

Balik Kampung..hohoho...




Perjalanan balik memang jauh..seawal 3.30pg kami bangun..


mandi dlm kesejukan..packing barang masuk keta..


dengan Bismillah..kami mulakan perjalanan..




pagi tu sejuk sangat-sangat...daerah Batu Pahat sampai ke Segamat penuh kabus..


jalan depan memang susah nak nampak la..aDa bawak keta pun slow jer..


sahur minum Sensasi Meletup ngan air mineral jer..roti ada tp ada bawang ngan cheese..


bayangkan dengan udara sejuk dan ada aircond..bau bawang fuuuhhhhh..kuat giler..sampai loya tekak..


x makan untuk sahur pun xper lah..




berhenti solat Subuh kat Segamat..


ramai gak yg sama ngan kami..




sambung perjalanan...sampai kat Kuantan before masuk LPT, kami isi minyak dulu...hehehe..


ini strategi sebab bila masuk LPT n gambang dan seterusnya...xder stesen minyak kecuali selepas kat mana ntah..xingat...




sepanjang perjalanan, berapa kali aA tertido n terjaga tak tahu la...


dah jadi VIP kat belakang dengan sejuknya..apa lagi..mata pun layu la..


aTih ada tugas besar xleh tido..penting supaya aDa x ngantuk..


CD raya sentiasa terpasang...




jalan sesak sangat2 especially bila sampai Terengganu..xleh gerak keta ni...




dah nk mkn xleh, nk minum xleh..kami main2 ambik gambar jer dlm keta..




alhamdulillah kul 3 petang kami sampai Kota Bharu..